Webdesign en webontwikkeling in Aalst

U bent:

Een beginnend ondernemer die zijn eerste digitale stappen voorbereid
✔ Op zoek naar een webontwikkelingsbureau die uw huidige website kan uitbreiden
✔ Niet tevreden met uw huidige ontwikkelaar

WebMade is een betrouwbaar webdesign en webontwikkeling bureau uit Aalst en helpt u met het uitbouwen van uw digitale strategie.

WebMade, jouw parner op het web!

Professioneel
✔ Op maat van uw bedrijf
✔ Voor elk budget
✔ Gratis offerte en analyse

Voordelen WebMade voor bedrijven uit Aalst

Gratis en vrijblijvende planning

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? WebMade bereid jouw website tot in de puntjes voor. U weet op voorhand wat we voor u kunnen verwezelijken en hoeveel dit gaat kosten.

Uniek webdesign

In tegenstelling tot andere website bouwers leveren we een compleet uniek design af die nergens anders op het internet te vinden is. U heeft op elk moment inspraak in het designproces en uw feedback wordt altijd meegenomen.

Support

Ook na de oplevering van de website kan u op ons blijven rekenen. WebMade helpt u met technische problemen, onderhoud of het uitbreiden van uw website.

WordPress CMS

Met een eigen beheermodule kan u uw website eenvoudig zelf aanpassen of uitbreiden. Nieuwe pagina’s, blogberichten of media toevoegen is heel eenvoudig en vereist geen technische kennis. Met het WordPress CMS kan u ook eenvoudig klanten/gebruikers, bestellingen of reacties beheren.

Beveiliging en GDPR

WebMade past steeds de best-practices toe op het vlak van beveiliging en de bescherming van persoonsgegevens. Naast het beveiligen van uw website tegen hackers, zorgen we ook voor het spamvrij maken van uw formulieren of andere content.

Hoog scoren in Google

WebMade helpt u met de technische S.E.O. van uw website. Wij zorgen er ook voor dat de aanmelding bij Google goed verloopt en passen uw website ook aan op basis van Google Pagespeed Insights.

Website laten maken bij WebMade? Klik hier voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte.
Niels Vermeiren, WebMade